Őszi/téli lakberendezési trendek 2019
2019. augusztus 29. írta: ezazahaz

Őszi/téli lakberendezési trendek 2019

Őszi/téli trendek

9574313d9698ad9f66be8a46cf92c9ed.jpg

 

Ahogy a divat területén, úgy a lakberendezésben is időről időre megjelennek a szezonális, új trendek, irányzatok. Az Elle Decoration angol kiadványa nincs tekintettel a nyári vakációs hangulatra, már fel is villantott egy szeletet az őszi-téli újdonságokból.

Színek tekintetében az indigókék lesz a befutó. Mivel a kék örök kedvenc, (igen, a divatban és a lakberendezésben egyaránt) nincs is mit csodálkozni ezen. Az árnyalat pedig egyenesen csodás; lilás-tintás árnyalat, mélységgel, amely egyszerre idézi meg a farmer praktikumát és a bársonyos drámaiságot.

02indigo.jpg

Anyagok esetében a hangsúly a fa halvány tónusa felé tolódik: a nyírfa, a fehérített juhar, a rétegelt lemezek, a tölgy kerülnek előtérbe. Természetes és letisztult irány, ami kellemes, nyugodt melegséget áraszt a helyiségekben. A fa melegsége és az árnyalat könnyedsége nagyszerű választás.

01paletimber.jpg

A Bauhaus 100. évfordulója nemcsak, hogy nem múlhat el nyom nélkül, de grafikus mintázatai, élénk (elsődleges) színekből komponált világa, praktikus, ésszerű léptéke ismét a csúcsra repítette. Újragondolt darabjai színessé teszik majd az őszi-téli borongást. NOWhaus! Nem beszélve arról, hogy a magyar vonatkozások megmelengethetik a szívünket.

03nowhaus.jpg

Az 1950-60-as évek science fiction által inspirált belső terei, bútorai, kiegészítői most ismét előtérbe kerülnek. Ez pedig a Retro futurizmus. A márvány- és kőzetminták a bolygók felszínét, a bútorok formái pedig az űrt idézik meg. Remekül koronázzák meg az ilyen belső tereket a különleges lámpák, illetve a márvány és kőzet műtárgyak, felületek, dekorelemek.

04retrofuturism.jpg

 

 Jó otthonfrissítést kívánok!

Ha pedig elkél egy segítő kéz, KATT IDE:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1315030674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása